Tomhet

Jag brukar aldrig känna mig ensam. Jag trivs med att vara själv, jag och Milo. Jag är social så med vänner men nu syftar jag på en partner. Jag och Milo sov middag idag så han skulle orka vara vaken för att se brasan ikväll. Vi lagade mat och packade ihop oss och tog en promenad dit. Vi kom dit närmare 19.30 och då var det knappt några människor där med Milo lekte i lekparken, han fick en bulle och en mer och sen började folket att samlas. Ju fler familjer som kom ju mer ensam kände jag mig. Jag har varit på ett sånt gott humör hela dagen och trodde aldrig att den tomheten jag kände fanns. När jag hörde att brasan inte skulle tändas förens 21.30 bestämde jag mig för att gå hem. Vi var hemma runt 21.
Vet inte vart denna känsla kom ifrån. Den var inte trevlig iallafall.
Milo somnade nyss så jag hoppas att han sover lite längre i morgon bitti för nu är klockan 22. Jag ska bädda ner mig i en renbäddad säng och hoppas på att känslan försvinner i morgon.
Hej!

underbara dag!!

Lillen behövde inte rör! Vi har myst ute och inne, han är på toppenhumör och jag njuter!!

morgonprommis

Kl 07.10 var vi påklädda och började våran promenad ! Underbart väder och fina Edsviken låg spegelblank. Till Milos förtjusning var det en massa flygplan och helikoptrar som flög över oss. Det blev ca 6 km. Milos humör är helt underbart bara efter några dagar med antibiotikan och han sov hela natten utan ett pip! Hurra! Nu har vi ätit gröt, diskat, bäddat rent och snart ska Lillen få vila en stund så jag kan ta en dusch!

Härlig dag ändå

Efter två dagars trötthet är jag glad över dagen som var. Lillen var glad när jag kom och satt hela vägen från Norrtälje med ett glatt humör. Kanske är det antibiotikan som hjälper? Vi handlade på vägen hem, njöt lite av det fina vädret ute och gjorde hemmagjorda köttbullar som smakade himmelskt! Det blev inte så mycket egentid med mig och Milo men jag uppskattar dessa få stunder han faktiskt inte gnäller.
Jag har nu läst alla papperna jag fått från skolan. Jag hoppas att min laddare kommer i morgon för jag måste börja med min fallbeskrivning snarast! Jag vet dock inte vilka symtom/ sjukdomar jag ska ha med i min fallbeskrivning, men det visar sig.
Jag har nu raderat alla sms och numret till kille nummer 2. Han verkar ju inte helt frisk. Lika bra, hoppas han inte hör av sig igen för då måste jag verkligen byta nummer.
I morgon ska vi till öra näsa hals specialisten och jag hoppas att han säger att han inte behöver rör utan väntar ut denna behandling. Dock hoppas jag innerligt att dom kan spola hans öron så han får bort vaxproppen.

Längtar nu redan till nästa träningspass som blir på onsdag. Ska se om jag kan komma till någon affär för att köpa nya däck till min cykel och en barnstol så vi kan ut och röra på fläsket!

jävla skönt pass!!

Utan frukost i magen så fick jag till ett mega pass på gymmet. Prövade en celsius för första gången och ja, jag fick en boost! När jag kom till gymmet var jag själv. Jag var som vanligt en duracellkanin och när en kille stirrat på mig länge drog jag ur hörlurarna ur öronen och fick frågan om jag körde Crossfit. Nej, vaddåra undrade jag och han svarade - du har ju sånt tempo! Jag har alltid sånt tempo svarade jag :)

Nu ska jag hem å äta lite sen hämta Lillen !!

söndag

Vilken jobbig helg.
Fredagen var jag som en zombi, sov en stund och sen åkte jag in och mötte dejten. Vi tog någon öl med hans kompis och hade det trevligt.
Spelningen var på Södra Teatern och det blev ett himla röj men när det var slut bestämde jag mig för att åka och träffa Zanna som var på stället kille nummer 2 spelar. Han blev jätteglad att jag kom dit men han kom inte ner en endaste gång så innan dom stängde så ville jag därifrån helt enkelt. Han blev skitsur på mig istället. Som alltid. Vi hinner knappt träffas och så blir det missförstånd och vi bråkar.

Kom hem väldigt sent, eller tidigt beroende på hur man ser det. Jag låg hela söndagen med världens huvudvärk och ågren.
Fy för det.
Bråkade ytterligare hela kvällen med kille nummer 2. Jag är helt trött på det nu så idag för att verkligen avsluta detta så kommer jag att byta nummer på så sätt kanske det rinner ut ur sanden för vi kan inte komma ifrån varandra. Skitskumt är det.

Åter en helg som jag bara inte gjort något vettigt på men sköööönt har det varit. Att bara ligga i sängen och göra nada. Har lite ont i ryggen nu.

Nu är jag i kontakt med banken. Kan inte köpa online med min dosa, det står "ej tillgänglig" och det är superirriterande.
Ska åka och köra ett axel/ biceps pass på gymmet sen hem och sen hämta hem Lillen!

Leva i nuet

Det blev ingen träning nyhet slut var jag efter mötet. Det var inte mötet som gjorde det men tror att det var för att jag somnade om i morse eller det att tröttheten kom eftersom jag visste att Milo skulle till sin far idag. Börjar känna igen mönstret. Jag håller igång i två veckor, jobbiga nätter, tidiga mornar, träning, hämta, komma ihåg, fixa och trixa-det vanliga såklart. Och när helgen kommer då Milo ska iväg och jag ska få egentid så är jag alldeles slut istället.
( om det står konstiga ord i texten är det för att jag skriver från ipaden utan att titta och jag kan inte gå tillbaka och ändra eller ta bort ).
Det jag finner märkligt är att man kan bli besviken på sig själv av ett beslut man tagit, jag tränar inte när jag är en zombi, kan jag inte ge 100% så vilar jag. Lyssna på sin kropp heter det.
Idag var det verkligen en rabatt dag. Jag hade räknat in att tandläkarbesöket skulle kosta runt 700-1000 kr men eftersom det var min kompis som bokade in mig och att jag hade försäkringrabatt gick det på 200:-!!! När jag senare gick för att köpa min Bioterm bodylotion som kostar runt 300:- hade dom rabatt på den med så den köpte jag 100:- billigare!!

Nu ligger jag i sängen och ska sova 2 timmar. Helt färdig. Fick pussa hejdå på Milo men han brydde sig knappt, ville inte släppa taget om pappa sin och jag fick en ny variant av slängpuss. Han pussade sin hand och satte handen på min mun....tack för den!

tidig morgon

Lillen vaknade vid 05. Jag var inte pigg då men vi intog våran dricka i sängen framför Barnkanalen och vi 07 somnade vi båda om en timme! Underbart! Låg en stund och bara tittade på honom, älskar ljudet av nappen när han suger på den.... :)

Nu har vi haft utvecklingssamtal, jag ligger nu med en kurrande mage men jag är inte sugen på något. Om en timme är det dax för polering av tänder och jag hoppas att jag INTE har några hål.... Efter blir det ett lätt pass axlar, inhandla lite saker sen är det nog bara att glida in till stan för en spelning.

Jepp!

Jobbig dag

I dagens läge inom sjukvården så måste man veta om sin sjukdom och alternativ behandling innan man besöker läkaren. På vårdcentralen ville dom skicka mig till Astrid Lindgren för att ta bort den vaxpropp Lillen hade. Han hade öroninflammation på det örat man kunde se. Förmodligen den andra med. Han fick starkare antibiotika men jag ska rådfråga någon annan innan jag ger den till honom. Vi ska till specialisten på måndag ändå. Många dagar jag vet men att ge honom antibiotika för tredje gången sen i julas känns ju såååådääär.
Idag blev det ett snabbpass pån gymmet. 30 min cardio innan jag tränade triceps. Idag känner jag mig fet och plufsig och trött. Jag vill vara närmare mitt mål men har minst 6 kg att tappa eller omvandla hälften till snygga muskler.
I morgon är det utvecklingssamtal på dagis, sen stressa till tandläkaren för lite uppfräschning i munnen, träna (axlar och röv ) sen handla lite, hem och möte dejten för att gå på en spelning. I morgon sänker jag garden ochnunnar mig en öl eller två! Någon morot måste man ju ha fast jag vet inte om alkohol är det bästa men gott är det!
Jag har, som jag misstänkte hamnat där då träningen tar upp ens liv nästan helt. Tränar jag inte tänker jag på träning, när jag väl tränar vill jag inte gå därifrån och undrar om man kan bosätta sig där? Jag tittar på en massa olika klipp om nya övningar, läser träningsbloggar, inspireras och jag blir på sjukt dåligt humör om jag inte får träna som planerat. Nästa vecka kommer det inte att hinnas med så mycket, klämdag, jobb och sen när helgen kommer så har jag ingen bv..... Får promenera mkt och se om jag kanske kan cykla till jobbet-dryga milen enkel resa.
Nu blir det sängläge och hoppas på att Lillen inte vaknar flera gånger för att sen göra morgon 04 som han gjort dom senaste nätterna.

fast anställd idag

Grattis till mig!

män

Män ÄLSKAR att jaga! Alltså alla, nästan iallafall. Nu när jag dragit mig tillbaks är båda två på mig som gamar. Den ena jättekär och den andra är oklar men vill ses och boka in semesterdagar med mig.

Idag väntar 12 timmarspass. Jag har hur mkt plugg som helst och jag har varken en bok eller en laddare till datorn där jag måste göra mitt jobb på!

Syrran var hos mig igår och hängde. Vi lagade en massa god men nyttig mat och kollade på desperata. Och grät några tårar, blödiga som vi båda är!

magen 23 april

Lite fusk med handen, jag vet !! Börjar ana på en snygg mage tills i sommar!! :))

plugg

Känns bra att sitta i skolbänken. Stadsruset, stan, något nytt, några sötingar... Weeeiii!

Sthlm är vackert. Mkt.

testar gränser





Lillen testar verkligen gränser nu och jag har inte världens bästa tålamod kan man säga. Vissa dagar går det lättare men det är inte lätt att vara ensamstående ( jag räknar inte att Pappan tar honom knappt varannan helg som att vara två om saken direkt ). Han gör verkligen allt för att trigga igång mig och jag kör någon slags blandning av allt man läst och sett på tv som hjälp så det blir bara en soppa av allt.
Jag måste verkligen sätta mig ner och gå igenom alla scenarion och köra på samma metod.
Det hjälper inte att min mor pjoskar med honom heller, även om jag säger hur många gånger som helst hur JAG vill ha det så gör hon det inte.
Ett exempel är när vi äter middag. Milo tycker att han är klar med maten och vill ner, han gnäller och har sig redan efter 5 min. Jag vill lära honom att man sitter tills alla är klara men mamma tycker "så synd om honom" att hon tar ner honom.
Detta funkar ju inte om man ska på restaurang. Som igår. Ville inte äta upp och betedde sig som en liten bortskämt barn. Började sparka på bordet så han nästan tippade sig bak med barnstolen. Skrek högt när han inte fick komma ner och vi andra hade knappt börjat att äta. Jag ville bara därifrån. 

Små små saker som inte görs lika stör i "uppfostran".
Jag kan inte ens gå två meter ifrån honom och så gnäller han.
Gnäll gnäll gnäll gnäll... när slutar dom att gnälla? alltså hela tiden.
Han har ett enormt behov av att ha allt på en å samma gång...hela tiden att man blir knäpp.
Försöker lära honom att plocka ihop saker han lekt med innan man påbörjar nästa men det går inte in, han totalignorerar mig och jag blir galen.
Funderar på att gå någon föräldrarkurs för allt detta är svårt när man är själv. Jag kan inte bara lämna över när det är för mycket, inte ens lämna rummet utan gnäll så jag kan andas tio sek och ta ny energi.

Även om jag skriver om allt som är jobbigt så är det så otroligt givande med. Skulle inte, aldrig vilja vara utan honom. Han är mitt allt. Mitt barn, min fina son... för fin det är han ju med men dom sakerna behöver man inte ventilera lika ofta men får ju självklart inte glömmas bort heller.
Jag är överlycklig för att jag fick precis honom, jag känner mig bara misslyckad när jag inte orkar.

Nu spar jag på mina 25% batteritid till något annat vettigt.....

fitnessnudlar

Detta måste prövas!!!

aj aj min axel

Det blev en liten PW igår kväll. Sen körde jag lite yoga och tränade lite. Prövade på att göra armhävningar i ställningen "hunden" och jag kände redan efter bara några stycken att min axel gjorde ont. Det gör den fortfarande och jag blir ledsen när min kropp inte klarar av vissa övningar. Jag avskyr att min kropp säger emot ibland för jag vill köra tungt, det är det jag gillar...
Min mor kommer vid elva så jag åka och träna. Jag har biceps, bak & framsida lår.... Jag vet att man inte ska träna både framsida och baksida på en å samma gång men jag är ute efter effektivitet då min tid är knapp.
Killen sover frukost och han har på sig sin nya onepiece. Han visste att den var ny och skyndade sig fram till spegeln för att spana in sig själv, gullunge!
Nu ska jag sätta mig ner med mitt schema och försöka planera in veckans träning.

seg

Nu har vi umgåtts med besöket, grymt trött. Dom är helt sålda i Milo och sa att dom inte har något emot att ta med, bara honom. Jag och Milo ska dit i sommar och umgås med ALLA. Vi är ca 25 st i hela familjen om inte mer och alla mina, ja förutom en har barn och två st är i Milos ålder. Det enda som gör mig trött är att inte kunna samtala med dom, jag förstår ju allt med det tar stop! Jag menar, jag skulle inte tycka det var pinsamt om dom försökte på svenska ord... Hur konstigt det än skulle låta men jag vågar inte. Jag hoppas det lossnar.

Har skött mig ypperligt under helgen. En liten liten tårtbit, men ingen saft, läsk, alkohol eller kolhydrater efter lunch. Min sena middag blev två ägg eftersom jag åt tårtbiten.

Tidigt i morse föddes min kompis andra son... Längtar tills jag får sniffa bebis igen! Nästan 5 kg vägde han!!
Nu inväntar jag att dom äldre ska lägga sig här och jag ska bege mig ut på en liten PW. Sen blir det lite yoga hemma innan läggdags. I morgon blir det gymma som gäller om inget annat inträffar. Det brukar alltid göra det när jag ska träna.


msm & magnesium



Så nu har jag inskaffat magnesium och msm. Jag hoppas att min kropp kommer sluta att knaka, eller mindre iallafall.

Hade ett grymt pass trots att jag kände att min kropp inte klarade av 40 min cardio, men jag kunde hålla i till 20 min.
Sen blev det fokus på rumpa & rygg.
Klarade chin men 30 kg hjälpvikt - 10*2. Jag är nog starkare än vad jag tror att jag är.
Jag är iallafall nöjd och nu blir det till att proppa i sig en massa järntillskott så hjärtat inte hoppar ur vid cardion. Så känns det när man har järnbrist. Hjärtat får arbeta dubbelt för att tillförse kroppen med blod/syre. Järnbrist är inte att leka med.

Får hålla bloggandet kort nu för jag har ingen laddare som sagt :( onödigt utgift just nu...

Nu ska jag göra ett ryck här hemma, fixa mig och hämta Lillen. Snart landar 10%av min familj från Ungern och det kommer nog bli en toppenhelg!

tugga maten

Lillen har på sista tiden haft ont i magen på kvällarna/ nätterna och jag har kommit fram till att han inte tuggar maten tillräckligt så det blir jobbigt för magen att bearbeta maten så igår gjorde jag något lättsmält och lätt-tuggat nämligen, fisksoppa. Han fick äta den med ris och jag utan :). Inatt sov han hela natten utan gnäll och magont och vaknade glad och pigg.

Idag blir det en lång dag för mig. 12 timmar på jobbet, fast just nu gör jag inte så mycket, bara vakar och bloggar. Det känns himla skönt i kroppen faktiskt efter gårdagens strechning. I morgon ska jag ta med mig syrran till gymmet, hon är en tjej som gillar gruppträning men i morgon ska jag visa henne en massa kul i gymmet! Längtar redan att få svettas igen.


Nu ska jag leta mera inspirerande träningsbloggar och nya övningar på youtube. Vill pröva på mer med KB.

får inte men...

Det här med att inte sträcka ut sig ibland funkar inte riktigt. Jag gör det inte så ofta men det är så avkopplande innan man lägger sig så ibland händer det. Det måste jag väl få unna själen ibland trots att kroppen inte håller med??

Lillen har varit en ängel idag. Vi gjorde fisksoppa som intogs med god aptit. Efter badet tog han mitt täcke och chillade lite i puffen. :))
Dom där blommorna min mor köpte till mig var inte så dumma... Det doftar ljuvligt kan man säga! Har hängt tvätten nära liljorna för att torka - så i morgon är det jag som får gå runt och dofta som en blomma!

smakar det känns det

Hur kommer det sig att man kan ha världens planer på kvällen om vad morgondagen ska erbjuda men sen när morgonen kommer blir det inte av. Hade tänkt att cykla till jobbet men i morse var jag så mör av gårdagens träning och när jag försökte visuallisera vägen till jobbet såg jag bara en massa backar, jag som skulle vara jätte svettig när jag kom fram så jag hoppade det. Men den där känslan av att klara något som är jobbigt eller som man lovat sig själv är ju underbar. Mina planer är att kunna cykla till jobbet sen men jag måste då ha utrymme och möjlighet till att duscha. Sen att det är någorlunda jämn värme så man inte behöver vinterjacka på morgonen och på eftermiddagen inte. Ni ser. Jag är bäst på att se problemen istället för lösningar.
Det är något jag måste jobba med. Mitt tänk.
Sitter på DS ännu en dag och jag har intagit den dagliga dosen kolisar. Blev en tidig lunch och dagen kommer att bli tuff. Det är alltid jobbigt dom första dagarna att byta kostschema, speciellt när den inträffar under PMS tiden.
Jag älskar att se hur min kropp förändras. Vill bara ha mer och mer muskler, vill bli stark och uthållig.
Det som skrämde mig igår kväll är när jag körde lite strechövingar, yoga innan läggdags. Jag är övervik och ska inte stretcha alls egentligen. Jag knakar och sprakar i varenda led och kota. Jag låter som en 90- årig tant. Jag ska pröva ett kosttillskott som heter MSM.
Nä, nu måste jag jobba vidare. Skriver från min kära iPad.

bil bil bil



Ibland önskar jag att jag var liten igen. Så där liten och omedveten om allt. Om bakterier tex. Jag är inte rädd för dom har bara någon slags fobi för dom. :) ?? 
När man åker buss, så väntar jag extra länge i hopp om att någon annan ska trycka på stopknappen. Jag hoppas på att chaffisen inte gör en inbromsning så jag måste hålla i mig och sitter oftast kvar tills bussen stannat in helt.
Jag höll på att dö när jag skulle handla igår. Såg en kvinna med shoppingvagn nysa i HANDEN för att sedan sätta handen på "styret". Jag kommer aldrig ta i en sån vagn.

Men sen tänker jag på mycket annat. Att barn är så sköra. Jag tänker mycket på min mammaroll och det känns som om jag gör tabbar hela tiden, speciellt när jag har PMS. Jag blir ett monster och känner mig så hemsk.
Milo kan inte rå för att jag har det.
Det är inte Milos fel men ändå så triggas allt igång och jag pendlar mellan att vara en otrevlig mamma till att sedan ångra mig och vara glad och leka.
Han känner ju självklart av mina svängar och är "extra" själv... Ingen bra kombo alls.
Jag vill vara en perfekt mamma som alltid pratar lugn och pedagogiskt, har tålamod till tusen, energi till att vara en Mulle-mamma, låta sitt barn kleta, stöka ner utan att röra en min. Jag skulle vilja vara en sån mamma som inte klagade så mycket och ha det tänket att "det är ju så barn gör", det är "så barn är".....Jag skulle vilja laga allt från grunden varje dag, inte ta fram mamma scans köttbullar ur frysen, jag vill ha mer energi.. ge mig...
Men jag är inte sån...tyvärr... önskar att jag var det... lite av det iallafall...
Kanske hittar jag det någongång när jag är lite piggare...

killen har temperament



Vilken eftermiddag!
Han var så himla grinig när vi kom hem och jag såg inte en möjlighet till att liva upp hans humör tills läggdax så han fick lite mellis och in i sin säng för vila. Väl i sängen var han INTE alls grinig utan pratade på om allt möjligt.
Jag tröttnade efter ett tag när jag insåg att han inte alls skulle somna så det var bara att ta upp honom.
Väl uppe var han minsann inte så himla glad som han lät i sängen, nä nä. Ramlade överallt, slog sig, blev frustrerad på allt, skrek, ville bli hållen, ville inte bli hållen, ville läsa en bok, ville inte läsa en bok... Jag höll på att slita av mig mer än ett hårstrå... fortsätter han så här blir jag nog gråhårig snart...

Man känner sig så usel när inget man gör fungerar. Inget man gör duger. Fast denna period kanske är någon slags förberedelse av vad komma skall.
Jag längtar tills vi kan prata med varandra, fast jag kommer nog att sakna hans språk nu, för det är ju så gulligt men det skulle underlätta om han kunde säga vad som besvärar honom så jag kan underlätta.

Han nickar fortfarande ja eller nej och ibland får jag ur något ord från honom. Varje dag övar vi på klocka och lampa men han är fortfarande i pekstadiet när jag frågar honom om han kan SÄGA "lampa" eller "klocka".
Han förstår ju så mycket men talet kommer när det kommer. Min teori är att han umgås mkt med min mamma och hon pratar ju enbart Ungerska med honom. Har läst att det kan ha lite med saken att göra.

Lillen sover fortfarande inte bra, även med Theralen. Visserligen får han det inte varje natt men under den perioden han fick det så var det bara enstaka nätter som han sov gott och länge.
Inatt vaknade han och skrek ett högt skrik och somnade om. Han skrämde mig så att min puls låg uppe i minst 150 för att sedan göra morgon 05.20.
Han vaknar runt 05.30.
Sover på dagis mellan 10.30-11.30 ( ibland mindre ).
Sen somnar han hemma runt 20.
Vaknar gör han ca 4-5 gånger natt, ibland vaknar han inte men ligger och gråter i sömnen.
Man tycker ju att han "borde" vara tröttare, sova bättre med så tidiga mornar och relativt sena kvällar för hans ålder...

Ja ja.. nog med mig... kunde ha kvar laddaren tills i morgon bitti.




äntligen igång igen!



Startade morgonen med en god smoothie som både jag och Milo gillar. Den är mättande för jag har både ägg, kesella och havregryn i.
Lämnade Lillen på dagis och med ivriga steg åkte jag till gymmet. Jag älskar doften av gymmet. Jag blir glad när jag kliver in.
Jag körde uppvärming på crossen, hade tänkt att köra 40 min men jag har missat mina järntabletter under några dagar och kände direkt att jag inte kunde syresätta mig ordentligt.
När jag inte tränat på ett tag ( 10 dagar ), blir jag som en duracellkanin och ser nog aningens påtänd ut för jag vill så mycket, har så mycket energi så det finns och vill göra allt på en å samma gång.
Blev 1,5 timme iallafall. Börjar få grepp på Kettlebell- svingen med :)
Pratade med dom på gymmet och dom kommer att få in TRX band snart. Jag har tränat med dom några gånger och gillar dom skarp.

Efter gymmet var det dax att inhandla mer protein. Har kört Dalblads vassle baserade shake och har hunnit läsa på lite mer. Oftast så köper jag en Gainomax efter träningen, dyrt i längden jag vet och jag är ute efter något man kan komplettera middagen med och som "håller" sig lite längre så nu är det TRIPLE PROTEIN jag ska testa.

Mina järntabletter är något jag kommer att få leva med resten av livet. En normal person ska ta 1 tablett á 20 mg om dagen - jag måste äta 4 st = 80 mg om dagen om jag ska hålla mina järnnivåer i balans och det är ett måste om jag ska kunna syresätta mig och kunna köra konditionsträning.

( min kurs börjar inte i morgon, den började igår..... lagom koll på läget )

min dator funkar



Jag hade tur idag. En jag känner har köpt en liknande dator som jag så jag frågade om jag kunde låna hennes laddare så jag skulle kunna se om det är laddaren eller datorn det är fel på.
När jag kom hem så funkade det att ladda och jag är med dator igen för en stund. Måste lämna tillbaka laddaren i morgon och kapaciteten är väl inte full. Men jag hinner blogga lite.

Det var inte kul att lämna Lillen i morse. Jag har ju inte sett honom sedan fredag morgon eftersom han sov när jag kom hem igår. Hela helgen har varit upp å ner och jag har jobbat som aldrig förr. Nu är det mycket vikarier och när saker inte klaffar på jobbet blir jag minichef som ska se till att det finns personal, ha kontakt med alla anhöriga, se till att vikarierna jobbar, gör det som ska, checka medicinlistor, se till att alla har allt i deras hem.
Jag gillar självklart det lite men det är fortfarande inte det jag är anställd för, jag har även fått ett ansvar som är ganska stort.
I övermorgon sätter jag mig i skolbänken igen och då i skolbänken. Chefen har skickat mig på en utbildning och det ska bli kul att ha det i bagaget. Det skrämmer mig lite eftersom jag gick ner till 80% arbetstid för att få mer tid men nu kommer det fyllas upp med plugg istället.

Man skulle kunna säga att jag lever livet just nu, men männen i mitt liv verkar vara mera åt möss hållet än riktiga män.
Träffade en som det klickade med, vi träffades några gånger, sms och talades vid varje dag, skrev båda att vi gillar varandra men sen så vill han inte ha en relation. Ok sa jag och hej då, men han vill fortfarande "hänga" som han kallade det för. Fine sa jag för att se om han skulle höra av sig igen.
Sen har jag en som jag träffade innan dejten som gillar mig stenhårt. Ville nog mer än vad jag ville, lite fööör på som jag avslutade när jag träffade dejten för han ville träffas hela tiden men jag vill inte involvera Milo igen förens det känns helt hundra.
När dejten sa att han inte ville ha en relation ( utan bara hänga ), precis den dagen hörde fööör på killen av sig och vi träffades. Sen började han vela igen och allt är bara en soppa så jag tackade för mig. Han vill och sen vill han inte vill och inte vill och bla bla bla bla... Precis vid avslutet har jag ett sms från dejten, vi har inte talats vid på ett tag och jag trodde inte att han skulle höra av sig.
Men vad vill han då? nä inget speciellt, bara skriva att han jobbar...

Åh män säger att vi är komplicerade????

Har lust att gå i celibat.

Idag började min kamp igen mot bikini kroppen, det var inte lätt efter dessa veckor med kolhydrater i massor och alkohol. Känns som om allt jag slitet för är borta, eller gömmer sig av lagret fett jag lyckats samla på mig.
Men jag ska klara det... bara ska.

I morgon är det träning igen!

scrub in

Sitter åter igen på DS och det är långt ifrån skoj. I morse fick jag ett sms av min mor som frågade om jag var sur på henne och skrev bara att det känns integritets kränkande att hon går till det extrema när hon går in bland mina saker. Om hon vill städa får hon ta dom "stora" ytorna. Egentligen är det bara småsaker, kommer troligen sakna det när hon inte finns mer och önska att hon skulle komma tillbaka och städa bäst hon vill. Det som känns mer är att hon gav Milo coca cola till middagen. Inte i min vildaste fantasi skulle jag ge det till honom när han är 1,5 år.

Igår lade jag upp ett tränings schema utifrån mitt jobbschema och ber till gudarna att Milo håller sig frisk nu och jag med.

min mamma

Till nästa helg kommer min mammas bror, fru och tonåring från Ungern och hälsar på. Min mor har fått nojja och varit och städat hos mig hela veckan. Jag låter henne för hon mår bra av det men när det går så långt att hon möblerat om, bytt ut växter, organiserat på hennes sätt i MIN garderob så går det för långt. Hon vill ju att jag ska bli glad men jag kan inte bli det och då får hon det till att det är jag som är otacksam. Jag kan inte ha något hemligt! Det är kränkande. Nu har hon satt upp några bambuskydd för blommorna i fönstret och det första jag gjorde var att ta bort dom men en kall blick. Jag tycker det är asfult och skiter i att mina, förlåt hennes, eller är det mina växter? som blir solskadade...

Hon har låtit bli mina lådor vid sängen som tur är. Skoj om hon skulle organiserat mina kondomer i regnbågens färger eller i strl ordning... Jag vågar nu inte stöka ner i mitt hem där Jag bor... Efter att mina släktingar åkt är det jag som gör om!

Trött e jag nu.

Laddar

Ikväll är det reggae konsert och Zannas födelsedag! Jag fick lite jobb på DS idag och just nu är det väldigt lugnt. Jag vill nu att det ska bli nästa vecka redan nu så jag verkligen kan komma igång med mig själv. Åt en jätteportion med lunch och nu är min mage uppblåst, inte så passande om man ska ut sen men men. Jag mår verkligen inte bra med för mkt kolhydrater även om jag bara äter det till lunch. Blir plufsig och uppblåst.
Jag vill fota med, massor. Känner suget men tiden och inspirationen till vad jag ska fota är ganska låg.
Vill ha en inspirerande blogg .... Det lär nog aldrig hända. Hur mycket jag än känner för att skriva om allt så sätter det stop. Kanske kommer igång igen, kanske inte...

städdag

         

Mamma sov här inatt och tog Milo under natten vilket var skönt, jag däremot kunde inte sova pga av att jag hostade som en tok så i morse bestämde jag mig för att INTE träna. Känns så himla lönlöst att träna en gång på en hel vecka och dessutom ska jag ut i morgon så nästa vecka börjar hårdträningen. Ingen mera alkohol tills sommaren verkligen börjar ( hoppas jag kan hålla mig ) och all in för träning!
Jag lämnade Lillen på dagis och åkte och handlade lite. Min pedant mor var hemma hos mig och tvättade alla fönster- något som inte skulle falla mig in om det inte gick så långt att man inte såg ut längre men enligt henne så var det behövligt. Vi ska få besök från släktingar i Ungern och hon vill att mitt hem ska se så bra ut som om det vore självaste kungen som skulle komma på besök.

När jag väl kom hem hjälpte jag till lite men sen deckade jag mitt i allt stök. Det blir en hård vecka med mycket jobb och annat inplanerat.

Jag degar nu i soffan, ska hänga ut lite mera tvätt och sen kolla på en halv rulle till... :)

back at work

Har varit superledig länge nu och i flera omgångar så nu börjar dom jobbiga veckorna med långpass.

I morse när vi skulle upp ville Milo sova- jag fattar inte varför det är så? När vi är lediga vaknar han supertidigt och när vi måste upp så vill han ta sovmorgon. Ifs så gnällde han mellan 00-03 så jag har inte fått mkt sömn inatt. Han håller på att få sina bakre tänder.
Han är så himla gullig nu och har börjat att ge slängkyssar :) vill bara äta upp honom !

Jag längtar som fan nu tills nästa vecka när jag får träna igen. Jag kan träna i morgon men senaste veckorna har jag bara lyckats att träna 1 gång i veckan och jag blir tokig!! Något mer kul som händer nästa vecka är att några släktingar från Ungern kommer :) ska bli kul att visa upp min underbara son.

Japp, roligare än så händer inte nu. Jo lite men det är hemligt. Ajuste, sätter mig i skolbänken nästa vecka med. Hur ska jag hinna med allt??

helgen som var



Fredagen startade i Täby C. Min mor hade lovat att Milo kunde stanna kvar hos henne efter att vi hade ätit middag hos henne så vi kunde gå ut sen så vi letade outfits för kvällens festande. Jag hade bara planerat att vi skulle snabbt äta hos mor och sen ut, jag och Zanna. Kom hem, lade Milo så jag kunde ta ett bad och han sov så länge att jag hann locka håret tom! Vilken kille. Zanna åkte och "jobbade" och sen kom hon förbi mig så vi kunde åka över till min mor.  När vi kom dit och steg in var min första tanke när jag såg en Chapell Hill - vem fan är det som tänker dricka alkoholfritt på min middag? Ut kom en drös med vänner och bekanta! Härligt. Min mor hade gjort en brakmiddag bestående av en massa plockmat i oändlighet. Min högravida vän sa att Milo skulle sova hos henne, alltså hon ska föda vilken dag som helst och är beräknad till nästa vecka så det tog emot att släppa Milo till henne men Milo ÄLSKAR hennes kille så jävla mycket så det gick an. :)
Fick en resecheck på 3000:- och en massa fickpengar så nu är det bara att boka resa tills i sommar!
Vid 19 skulle vi åka iväg, vi skulle till en hemlig plats. Min första tanke var strippklubb och jag var inte helt ute. Vi skulle hem till någon som säljer 6 prylar. I två timmar satt vi 6 tjejer och klämde och kände på alla heta prylar på marknaden! Skitakul.

Efter det ville dom gå och ta en drink men jag hade redan ställt in mig på att dansa till reggae så dom fick glatt följa med. Idag har jag lite småångest för att det inte var någon förutom Zanna som gillade det så dom gick efter ett tag,,, men hey... det var ju min kväll eller??

Lördagen gick i bakis tecknet... åt middag hos mor senare och fick sällskap till te och film.



Idag söndag åkte vi ut till Ekerö för att fira Vincent som fyllde 3 år. Milo skulle bara upp i Mattis famn hela tiden och var riktigt jobbig när han inte fick som han ville. Just nu håller han på att få alla tänder längst bak så han snorar och dregglar kopiösa mängder. Vi blev inte så långvariga för jag bara fick den här jobbiga känslan att han störde alla och den känslan gillar inte jag, speciellt inte att springa runt och ta ner honom från olika mäns famnar. Skulle dom vara singlar och inte haft med sig egna barn - så fine - don´t need a hund 2 do hundtricket men men.



Annars så är Milo världens underbaraste lilla kille. I fredags var vi inne på Kapp Ahl och han stannar till, tittar upp på skyltdockan, vinkar och säger hej hej! - hur sött är inte det?

Vet inte vad vi ska hitta på i morgon...

kärlek


 

*finaste underbaraste*

shoppat

Nu har jag äntligen fått duscha och jag har hunnit locka håret men med detta väder så kommer det nog lägga sig lagom tills ikväll. Milo var så söt i affären att han tittade upp på en skyltdocka vinkades och sa "hej hej"... :)


Nu vaknade han !!

problem

Känner mig så hjälplös. En nära person har naivt satt sig i en situation som är fruktansvärt hemsk. Jag kan inget annat än att lyssna och försöka komma med råd som egentligen inte löser något. Det gör ont i mig att jag inte kan lösa det.

Idag är det långfredag. Zanna kommer vid 09.30 och då ska vi åka till Täby för att shoppa lite. Sen blir det middag hos mor med lite mer firande.
Jag älskar min iPad :) kommer nog att säga det fler gånger.

Här har ni en Liten som morgonorganiserar i sin lilla låda.

( tagen med iPad )

min kusin

Min kusin är en grymt bra konstnär. Jag älskar allt han gör. Nu har han börjat göra bilder som inte liknar det han gjort innan och jag bara älskar dom. Det är fyra olika men har satt ihop dom bara.

Idag har jobbat, hämtat hem en liten. Får så mkt beröm för hur han är men oxå höra hur otålig han är-that's my son!!
Nu har han preciiiis somnat och jag ska ta mig ett bad. Är sjukt trött och börjar känna mig förkyld så in i vassen. Kittlar i halsen, hostar och bränner i näsan precis som innan man får feber.

I helgen blir det fullt ös!!

i love My iPad

Nu har jag äntligen min iPad, som jag längtat! Ville vänta på 3:an och nu har jag den här. Så jävla skön.
Lillen ramlade idag, vi har haft, eller han har haft värsta olycksveckan och jag känner mig mindre värdig som mor.
Hann med ett asgrymt gympass idag och längtar tills nästa pass, vilket inte kommer hända firrens nästa vecka. Ska köpa lite mera hantlar och en kettelbell att ha hemma när jag inte kommer iväg.

Har väl inte så mkt att skriva om, ville bara testa min nya leksak.

jag har blivit med iPad

Äntligen!!!

Fikat med syster!

tant Cilla

Idag får man titulera sig till Tant. Fast jag är 29 i några timmar till. Kl 15.16 ploppade jag ut för 30 år sedan.

Det enda jag kan säga att jag åstadkommit under dessa 30 år, som jag velat är att få barn. Grymt stolt.

Jag ska fira denna dag genom att lämna Lillen på dagis och gå och träna. Enda dagen på hela denna veckan som jag kan träna på. Sen får jag se. Grymt sugen på en iPad till oss...

pigg kille-mamma trött



Jag är så trött nu och små ångest av att inte fått träna nu på snart 5 dagar. Det gör mig lite småirriterad faktiskt.
Maskinen går på högvarv och jag får tvätta om allt två gånger för att det ska bli riktigt rent. Min mor kommer över, dock förkyld så jag kan åka och jobba.. känns som om jag inte kommer att ha något jobb kvar om jag är hemma så mycket mer. Lillen står och diskar. Det enda som Milo har fokus för längre än 10 min är just att diska. Igår så hjälpte han till att duka. Jag undrar vart han har lärt sig allt ifrån. Han gillar inte leksaker så mycket men att städa det tycker han är kul.

Har inte så mycket vettigt att skriva... jag vill fota kreativa bilder, jag vill träna mer, jag vill att Milo ska bli frisk, jag vill ha sommar, jag vill ha ett fast jobb så man kan andas ut och känna sig tryggare i tillvaron, jag vill ha ett körkort nu, jag vill inte fylla 30 år i morgon..........

My last day as a 20 year old..... fuck!

jag vågar-bild

Vilket bajskalas jag vaknade till! Milo måste missat att det är imorgon jag fyller år inte idag. Han får vara hemma idag även om det var klyxet som gjorde det.

I brist på annat så lägger jag upp bilderna från det att jag kom till insikt att jag måste ändra min kropp. Den vänstra bilden är från 1 februari då jag började träna och den till höger är från 3 veckor sen. Jag kan återigen inte träna så mycket som jag vill när Lillen är sjuk men jag hoppas att jag blir någorlunda nöjd till sommaren.

sömnlös i Danderyd

Vilken seg dag. Var med Lillen hos doktorn och han ska inte ha rör nu men vi ska tillbaks om en månad och har han då öroninflammation eller får det innan en månad så blir det rör :(

Jag lämnade Lillen på dagis sen hem och lade mig i sängen och sov bort nån timma innan jobb. Hade ett arbetspass av dess like. Väl hemma och i sängen så vaknade Lillen med världens magknip så jag har burit runt han och försökt att massera magen. Ut kom det en massa prutt. Han snyftar lite fortfarande men jag ligger här och tröstar.

Börjar bli lite tjock i halsen men det ska inte hindra mig från att träna en snabbis i morgon. Efter nästa helg så blir det Inge mera alkohol- bara råträning!! 6 kg tills i juni. Blir glad om det bara blir 5 kg eftersom jag satsar mkt på muskler. JAG VILL KOMMA I ALLA MINA JEANS!!!

Ja ja. Hoppas att Lillen somnar snart för jag e trött!!

trött

Vilken helg jag har haft. Asroligt. Dejten gick väl bra men jag vet inte om det kommer att leda något vart. Ser det som tidsfördriv när jag inte har Milo men ett jätteklick har inte hänt. Vi funkar väldigt bra ihop och har kul så än så länge är det soft. Jag vill dock ha någonting som kan leda något vart, man blir ju inte yngre och tiden kan man lägga på någon som verkligen vill något. Ja ja... söt är han iallafall.

Lillens finger ser inte så bra ut men han verkar inte så påverkad av det. I morgon ska vi till öra näsa hals för att kolla om han behöver rör i öronen.
Jag hoppas inte det men sen är det ju inte bra att ha öroninflammation titt som tätt men bara tanken på att han ska sövas gör så mitt hjärta stannar.

Nu ska jag sova... trött.. blev bara 3 timmars sömn för mig... och ja... det var självförvållat!

RSS 2.0