Jobbig dag

I dagens läge inom sjukvården så måste man veta om sin sjukdom och alternativ behandling innan man besöker läkaren. På vårdcentralen ville dom skicka mig till Astrid Lindgren för att ta bort den vaxpropp Lillen hade. Han hade öroninflammation på det örat man kunde se. Förmodligen den andra med. Han fick starkare antibiotika men jag ska rådfråga någon annan innan jag ger den till honom. Vi ska till specialisten på måndag ändå. Många dagar jag vet men att ge honom antibiotika för tredje gången sen i julas känns ju såååådääär.
Idag blev det ett snabbpass pån gymmet. 30 min cardio innan jag tränade triceps. Idag känner jag mig fet och plufsig och trött. Jag vill vara närmare mitt mål men har minst 6 kg att tappa eller omvandla hälften till snygga muskler.
I morgon är det utvecklingssamtal på dagis, sen stressa till tandläkaren för lite uppfräschning i munnen, träna (axlar och röv ) sen handla lite, hem och möte dejten för att gå på en spelning. I morgon sänker jag garden ochnunnar mig en öl eller två! Någon morot måste man ju ha fast jag vet inte om alkohol är det bästa men gott är det!
Jag har, som jag misstänkte hamnat där då träningen tar upp ens liv nästan helt. Tränar jag inte tänker jag på träning, när jag väl tränar vill jag inte gå därifrån och undrar om man kan bosätta sig där? Jag tittar på en massa olika klipp om nya övningar, läser träningsbloggar, inspireras och jag blir på sjukt dåligt humör om jag inte får träna som planerat. Nästa vecka kommer det inte att hinnas med så mycket, klämdag, jobb och sen när helgen kommer så har jag ingen bv..... Får promenera mkt och se om jag kanske kan cykla till jobbet-dryga milen enkel resa.
Nu blir det sängläge och hoppas på att Lillen inte vaknar flera gånger för att sen göra morgon 04 som han gjort dom senaste nätterna.


Kommentarer
Stina

Hej! Inte kul med öroninflammationer. Vi hade öi var tredje vecka i 9 månader... Olika antibiotikasorter varje gång alltså. Kag frågade öronspecialist om det här med att äta så mycket antibiotika och de såg ingen fara i det mer än att det måste läka ut och inte ge samma ab vid recidiv (ny öi inom 1 mån). Du kan läsa om vår röroperation på bloggen (om du inte redan gjort det). Operationen tog Max 20 min och lillasyster sövdes väldigt ytligt med gas. Hon sövdes Så ytligt att hon t o m vaknade under op och fick då snabbsövas med något medel intravenöst. Jag var sjukt nervös innan men de var väldigt noga med att gå igenom allt innan op och jag fick ställa alla frågor jag hade. Som sagt, det är en kort pytteoperation! Prata med läkaren din oro! Kramar Stina

2012-04-26 @ 21:52:12
URL: http://stinan.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0