Härlig dag ändå

Efter två dagars trötthet är jag glad över dagen som var. Lillen var glad när jag kom och satt hela vägen från Norrtälje med ett glatt humör. Kanske är det antibiotikan som hjälper? Vi handlade på vägen hem, njöt lite av det fina vädret ute och gjorde hemmagjorda köttbullar som smakade himmelskt! Det blev inte så mycket egentid med mig och Milo men jag uppskattar dessa få stunder han faktiskt inte gnäller.
Jag har nu läst alla papperna jag fått från skolan. Jag hoppas att min laddare kommer i morgon för jag måste börja med min fallbeskrivning snarast! Jag vet dock inte vilka symtom/ sjukdomar jag ska ha med i min fallbeskrivning, men det visar sig.
Jag har nu raderat alla sms och numret till kille nummer 2. Han verkar ju inte helt frisk. Lika bra, hoppas han inte hör av sig igen för då måste jag verkligen byta nummer.
I morgon ska vi till öra näsa hals specialisten och jag hoppas att han säger att han inte behöver rör utan väntar ut denna behandling. Dock hoppas jag innerligt att dom kan spola hans öron så han får bort vaxproppen.

Längtar nu redan till nästa träningspass som blir på onsdag. Ska se om jag kan komma till någon affär för att köpa nya däck till min cykel och en barnstol så vi kan ut och röra på fläsket!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0