kotknäckare & blodprov



( en liten Daniel fossing från i lördags )

Aj aj aj min rygg. Det har verkligen låst sig på många ställen nu. Känns som om någon har skruvat i 100 skruvar i ryggen och nacken och det strålar ut i armarna och upp till tinningen. Fick inte tag på naprapaten på dagen. Hon tog hand om min rygg för ca 7 år sedan och hon är så himla duktig. Jag litar på henne och hon kan verkligen sin sak. Hon är lite flummig med och så himla lugn. Har alltid på någon tjingtjongplong musik och bjuder på citronvatten.
Hon heter Maria, och tipsar om henne varmt om ni bor i sthm och behöver bra hjälp.
http://www.asokliniken.se/
Jag längtade som in åt vassen efter Milo idag. Ville bara hem hem hem.
Men innan jag kunde hämta honom så var jag förbi min läkare. Glömde ta upp mina domningar osv men hon tog sköldkörtelprov och ett till järnvärde. Har ju alla symtomen som finns om man läser om sköldkörteln, men den är ju liknande järnbristen.
Skyndade hem, lämnade packning och småsprang haltandes till dagis där min fina son kom springandes mot mig. Jag fick hur många fina och blöta pussar som helst. Det är en underbar känsla.
Vi gick till lekparken och där hittade jag ett ypperligt ställe att sträcka på min rygg. Det kändes befriande då men nu gör det ännu mera ont. Som tur var ringde Maria mig vid middagstid och jag kan komma på onsdag morgon.
Jisses vad jag längtar.

Det är konstigt. Men jag hoppas på att det är sköldkörteln det är fel på. Då finns det ett bot, jag kan slippa må som jag mår. Ledvärk, trött, irriterad, deppad, domningar, humörsvängningar som heter duga mm. Att jag äter järn verkar inte hjälpa mot den bristen.
Ja ja.. ska sluta ... men det är hemskt att vara fången i sin kropp.

Nu ska jag borsta tänderna. Lägga mig och läsa lite. Kommer nog att decka ganska fort.

 I morgon ska vi till öra/näsa/hals på DS med Milo. Vi fick den tiden innan jag träffade den första specialisten men eftersom att läkaren på VC sa att Milo hade vaxpropp och specialisten inte kunde se det så känner jag att det inte skadar om en tredje person tittar i hans öron med. Han har ganska mkt vax som rinner ur ett öra och han vill pilla sig i örat ofta som om det besvärar honom.

Ingen rast ingen ro jag vill mjölka en ko
tjooooo



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0