drömmar

Två nätter i rad har jag drömt himla märkliga drömmar. Jag har drömt att personer har dött mitt framför ögonen på mig och det var skitjobbigt. Jag tror inte att jag drömt så innan alls, att någon har dött.
Första drömmen så höll Mattias, Mattias mamma och någon mer, troligen hans syster med att bygga en veranda under ett hus. Mamman höll på att tappa brädor och helt plötsligt exploderade hon och försvann. Mattias var jätteledsen och jag kunde inte trösta honom för han visade inget.
I natt drömde jag om en "vän" som har giftdjur hemma. Jag var och hälsade på i hans hus och helt plötsligt så skriker han " jag visste att det skulle hända"! Jag rusar in i hans terrariumrum och han tar sig för armen. Han skriker att jag inte skulle komma in och stänga dörren för det var en orm lös någonstans. Jag såg ormen som var röd, vit och svart randig och jag stängde dörren snabbt. Jag stod utanför och hörde hur han klagade av smärtor. Jag försökte ringa 112 men kunde inte komma fram. Jag visste inte heller vart jag var och jag försökte febrilt leta efter något brev som kanske var adresserat dit. Helt plötsligt var det tyst, ångesten kom över att han var död och helt plötsligt var det fullt av människor i huset. Jag pekade på hans AmStaff och sa att dom måste avliva honom för han har bitit hans son samtidigt som jag ger dom information om ormen som är lös. Det var fullt av sjukvårdare vid hans sida och helt plötsligt börjar han att andas och hosta. Jag känner en enorm lättnad och slänger mig på golvet och börjar att störtlipa. Sen vaknade jag.

Jag hoppas att jag slipper drömma om att se människor dö inatt. Det är mycket obehagligt.
Nu har jag äntligen lite tid framför datorn, känns skönt. Milo har varit en ängel hela kvällen och ville själv gå och lägga sig vid 19.45, han somnade på två röda.

Det händer mycket i mitt liv och jag hinner inte riktigt med. En massa som ska göras, planeras och fixas men jag tar en sak i taget. För nästa schemaperiod måste jag fylla i 27 extra timmar och jag vet inte när jag ska få in dom? Ja ja... det ger sig.

Hur som helst så åker vi till NY den 10 maj. Jag hoppas att jag kommit i någorlunda form tills dess. Lite läskigt är det, att åka med sin nya kärlek dit. NY har alltid varit en dröm. Som ni kanske märker är jag någon som tar till mig mina drömmar, jag blir oehört påverkad av det jag drömmer om och en sån sak är just NY.
Jag har alltid drömt om den staden, drömmarna är olika men det är samma känsla i drömmarna. Livet, doften, skyskraporna, asfalten på vägen under mina fötter känns så levande...som om jag varit i NY i ett annat liv. Jag vill veta om det känns på samma sätt när jag kommer dit? Resan är inte billig... skulle lika gärna kunnat åka två veckor till Thailand istället för 4 pluttiga dagar där.... men det är ju NY jag längtat till.

Nu ska jag ta mig ett bad, lägga en ansiktsmask, raka mig på behövliga ställen och drömma mig bort i avkopplingen....

Ta hand om er / Cilla-the dreamer....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0